SERIOUSLY.. BLOUSE YANG MEMANG IBU IBU PERLU ADA!


Nah gambar-gambar real handphone snap duduk bergandingan dengan gambar studio untuk Majestic Maternity & Nursing Blouse. Warna-warna memang exclusive tau sebab menggunakan teknologi exclusive print. 
.
Untuk hanya RM49, korang boleh dapat baju yang sangat selesa semasa preggy & menyusu. Cantik pulak tu. Yang bestnya baju ni Minimum ironing atau kalau tak nak gosok langsung pun tak pa. Stretchable dan tahan lasak #gitteww  😊😊😊

Bukan tu sahaja bukaan menyusu bahagian tengah tersedia dengan kain lapik dada bahagian dalam, hanya perlu selak sahaja. TAPI jangan risau ianya tidak mudah terselak dengan sendiri. Malah bukaan ditengah tu, tak nampak pun macam anda pakai baju menyusu! maksudnya apa tu?
.

Korang yang tak menyusukan anak pun boleh pakai tau. 😉 Sebab itu Kak_Ana berani kata baju Majestic ni sentiasa 🔥 Hot Selling. Cenggini ha 👍👍👍
.
Ada corak dan saiz yang dah sold out tau. 
Dah dah cerita panjang panjang pun buat letih korang je baca kan. Cecepat tengok gambar kat bawah ni dan pilih corak mana yang berkenan dimata memikat dihati. Kemudian whatsapp ke 019 2513447 ya 😉














Selain Blouse kami juga ada Jubah cecantik yang cukup cukup sesuai untuk ibu ibu tak kira la tengah mengandung ke, menyusu anak ke atau nak dara.  JUBAH 'AISYAH Jubah all in one..boleh pakai untuk menyusu, preggy dan non-preggy.

Macam biasa jubah kami jenis Selak je terus menyusu. jangan risau kami sediakan lapik dalam in case terselak insyaAllah tak nampak dalam.  #selakje #takyahzip #takyahbutang. Yang penting ianya sangat selesa. Kain sejuk dan stretchable. Preggy mum muat sampai 9 bulan. Pakai jubah ni ibu ibu tetap boleh nampak Elegant and Gorgeous.. Cukup cukup sesuai di pakai ke pejabat atau casual.
.
.
Apa yang best nya Jubah Aisyah dari material 'milk silk' ini?

  • tahan lasak
  • Sangat-sangat selesa, boleh meregang++ boleh pakai dari masa preggy pun..
  • Tak panas
  • Tak perlu iron teruk2
  • Harga Sehelai hanya RM 99.00

















No comments:

Post a Comment