Adam dan Hawa Episod 21, 22, 23 & 24


Minggu ke 6 sudah..

Means ada lagi lebih kurang 14 minggu lagi, hmmmm lama lagi kan. Minggu ni masuk episod ke 21, 22, 23 & 24. Kalau sebelum ni ada yang bersimpati dengan nasib Ain, dan start minggu lepas, watak adam pula yang mendapat simpati pengikut drama/novel Adam & Hawa ni kan.

Bagi yang memang dah baca Novel , boleh agak la kan flow cerita ni camna untuk minggu ke 6 ni.

Okey la cam biasa kalau nak baca sinopsis episod yang sebelumnya boleh ke entry " Drama Adam dan Hawa di astro ". Kat bawah ni video promo untuk minggu ke 6 bagi episod 21.


Sinopsis Episod 21

(Tonton Episod 21) - Ibu Ain kurang senang dengan kemesraan antara Ain dan Johan. Apakah tindakan Ain terhadap nasihat ibu kepadanya?


Sinopsis Episod 22


(Tonton Episod 22) - Impian Ain Hawani ingin menjadi pensyarah telah tercapai, seorang pensyarah muda dan cantik menjadi kesukaan pelajarnya. Dan Adam pula sering merindui Ain.


Sinopsis Episod 23
(Tonton Episod 23) - Ain mula berangkat ke Tanah Suci untuk mengerjalan ibadah Umrah. Namun dalam hatinya masih ragu-ragu dan berbelah bagi tentang kedudukannya sebagai isteri Adam


Sinopsis Episod 24

(Tonton Episod 24) - Buat pertama kali dalam 8 tahun perpisahan, Adam dan Ain bersua muka di Tanah Suci Mekah. Peluang ini digunakan mereka untuk berbual dan bertanya khabar, termasuklah pertanyaan Ain tentang "isteri" baru Adam..

No comments:

Post a Comment

Anamarza_Butiq