Adam dan Hawa Episod 45, 46, 47 & 48


"Azie ada johan, Ain nak bersedih sangat macam ni apa hal"
Dialog Am pada Ain

Minggu ke 12 ( episod 45, 46, 47 & 48) satu demi satu rahsia akan terbongkar. Kerana  Azie tertinggal telephone, rahsia hubungan azie dan johan diketahui oleh Ain.
Kerana rasa diri dikhianati oleh kawan baik sendiri yang tidak mahu berterus terang, Ain mencari Am


Ain: " Am boleh teman kan ain tak hari ni? ain boring duduk rumah takde  buat apa"

Am : " Boring? mana kawan-kawan ain semua, yang sebelum ni selalu teman kan ain"

Ain : diaorang berdua sibuk

Am : Uhh.. Am pun sibuk juga kan?

Bila satu persatu rahsia tersingkap, Adakah hati Ain akan berubah dari rasa bencikan Am kepada sayang?

Seperti biasa kalau nak baca sinopsis episod yang sebelumnya boleh ke entry " Drama Adam dan Hawa di astro ". Bagi Minggu ke 12 episod 45, 46, 47 & 48, sinopsis serta video promo bagi setiap episod boleh lihat di bawah :


Sinopsis Episod ke 45 

(Tonton online Episod 45) ~ Hubungan Azie dan Johan kini di ketahui oleh Ain. Apa yang dikatakan oleh adik dan ibunya semuanya betul. Apakah tindakan Ain selepas ini?

Sinopsis Episod ke 46

(Tonton online Episod 46) ~ Hubungan Ain dan Am kini semakin rapat angkara kecurangan Johan. Johan pula bawa Azie jumpa ibunya dan berterus-terang. Adakah ibu Johan akan terima Azie?Sinopsis Episod ke 47

(Tonton Online Episod 47) ~ Dee masih berusaha untuk memisahkan antara Ain dan Am. Johan pula kini pening memikirkan perhubungan mereka.. Apakah yang Dee buat untuk memisahkan Ain dan Am? Dan apakah keputusan yang di buat oleh Johan?Sinopsis Episod ke 48

(Tonton online Episod 48) ~ Ain telah mengetahui hubungan Azie dan Johan, dan Ain memarahi Azie.. Am masih berusaha untuk mendapatkan hati Ain kembali. Adakah Azie dan Johan akan berdepan dengan Ain?


No comments:

Post a Comment

Anamarza_Butiq