Adam dan Hawa Episod 61, 62, 63 & 64


Note : " Seperti biasa kalau nak baca sinopsis episod yang sebelumnya boleh ke entry " Drama Adam dan Hawa di astro " . Untuk Entry ni hanya sinopsis dan video promo (serta video tonton) bagi minggu ke 16, episod 61, 62, 63 & 64 yang akan di update."

Sedikit sinopsis untuk minggu ke 16 :

Walau Ain berusaha menerangkan apa yang sebenarnya terjadi kepada Ibu Jhan namun respond dari  ibu Johan kepada Ain amat mengejutkan! Ibu Johan minta perkara ini diselesaikan segera atau malapetaka akan menimpanya! Apakah yang akan terjadi selepas ini?

Pastinya episod minggu ini akan membuat penonton setia drama Adam dan Hawa ni geram dengan watak Ibu Johan terutamanyakan?


Sinopsis Episod ke 61

Ain berjumpa dengan ibu Johan untuk meleraikan kekusutan dan salah faham yang yang berlaku. Walau diterangkan oleh Ain, Ibu Johan masih belum berpuas hati selagi Ain tidak menyelesaikan masalah yang sedang melanda sehingga Ain Hawani diugut oleh ibu Johan?! Apakah tindakan Ain untuk menyelesaikan masalah ini?Sinopsis Episod ke 62

Johan masih juga degil dan tidak mahu menerima hakikat tentang status Ain yang masih lagi isteri Am meskipun dipujuk oleh ibunya. Apakah tindakan Johan selepas ini?


Sinopsis Episod ke 63
Adam Mukhriz merajuk? Am mengelak apabila dihubungi oleh Ain. Apakah yang akan dilakukan oleh Ain selepas ini?


Sinopsis Episod ke 64

Dengan perbuatan Johan telah membuatkan Ain benci kepadanya. Johan pula kini ingin kembali kepada Azie, adakah Azie akan menerima Johan kembali atas perbuatannya itu?

1 comment:

  1. salam..boleh x upload yg versi youtube punye?sy xleh download la yg nie..huhuhuhuu :(

    ReplyDelete

Anamarza_Butiq