Jualan Baju Muslimah murahBila kita berada di rumah sendiri, kebiasaannya kita memakai baju berlengan pendek. ya la kan bila hanya tinggal bersama suami dan anak-anak sahaja tiada masalah untuk kita berbaju lengan pendek. Tapi berlainan pula bagi muslimah yang tinggal sekali dengan ipar lelaki, permasalahan aurat perlu dijaga. Begitu juga sewaktu kita pulang ke kampung, dimana ada ipar lelaki, anak saudara lelaki sebelah suami atau selainnya.

Tidak kira la kalian sudah berkahwin atau belum, akak rasa baju berlengan panjang yang sesuai dipakai dirumah, amat-amat la penting dimiliki. Sebenarnya baju dibawah ni sesuai sahaja dipakai berjalan-jalan / outing, tapi sahaja la akak fokus pada situasi sewaktu berada di dalam rumah. Kita nak berpakaian elok dan cantik bukan sahaja di luar rumah kan, di dalam rumah juga perlu. Tak kan masih mahu pakai baju yang sudah berusia 2 tahun ke atas, mungkin sahaja baju itu sudah sedikit lusuh atau terkoyak sedikit , apa salahnya jika mampu... beli yang baru untuk dipakai santai-santai dirumah.

Okey la tak perlu nak bebel panjang-panjang, jom lihat-lihat koleksi baju muslimah dibawah ni. Sebagai makluman baju-baju di bawah ni kebanyakannya ada zip di bahagian dada ya. Jadi sesuai la untuk ibu-ibu yang menyusui bayi untuk memakainya. Oh ya harga seperti tertera di gambar ya (*_^)

Untuk pembelian boleh whatsapp ke 019 2513447 atau email ke anamarzaboutique[a]gmail.com.
Untuk update terkini boleh follow:

Fb Personal : suzana samsudin
Fb Page : Anamarza Boutique
Instagram : anamarzaboutique /anamarza_catalogue
Blogshop : http://www.anamarza.com/

Material;
COTTON
.
Info :
* BFF for nursing (hidden zip)
* real colour may differ from picture due to editing n lightingNo comments:

Post a Comment

Anamarza_Butiq