SERIOUSLY.. BLOUSE YANG MEMANG IBU IBU PERLU ADA!

SERIOUSLY.. BLOUSE YANG MEMANG IBU IBU PERLU ADA!

Nah gambar-gambar real handphone snap duduk bergandingan dengan gambar studio untuk Majestic Maternity & Nursing Blouse. Warna-warna memang exclusive tau sebab menggunakan teknologi exclusive print. 
.
Untuk hanya RM49, korang boleh dapat baju yang sangat selesa semasa preggy & menyusu. Cantik pulak tu. Yang bestnya baju ni Minimum ironing atau kalau tak nak gosok langsung pun tak pa. Stretchable dan tahan lasak #gitteww  😊😊😊

Bukan tu sahaja bukaan menyusu bahagian tengah tersedia dengan kain lapik dada bahagian dalam, hanya perlu selak sahaja. TAPI jangan risau ianya tidak mudah terselak dengan sendiri. Malah bukaan ditengah tu, tak nampak pun macam anda pakai baju menyusu! maksudnya apa tu?
Baca Seterusnya »
Kisah Cekodok Pisang dan si kakak yang sudah boleh di harap.

Kisah Cekodok Pisang dan si kakak yang sudah boleh di harap.

Cekodok pisang, penyediaannya memang cukup mudah dengan menggunakan bahan asas - Pisang, Tepung, garam & gula secukup rasa. Menu evergreen ini dari dulu sampai sekarang tak jemu untuk dimakan. Pelbagai versi ada,  mahu ditambah kelapa atau baking soda atau oat atau apa sahaja ikut selera masing masing la kan. Nak keras sedikit atau lembik sedikit, garing diluar atau lembut gebu gebu, yang penting nak makan kena la rajin. Tak kira la rajin buat atau rajin beli 😂😂😂.


Baca Seterusnya »
Resipi Kek Puding karamel yang cukup berjasa

Resipi Kek Puding karamel yang cukup berjasa

Sungguh resipi ini lah yang kak_ana guna untuk menghasilkan Kek Puding Karamel yang ditempah oleh kenalan suami , suatu masa dulu. Ramai yang kata sedap dan tiada bau hanyir telur. Ramai yang repeat order. Cuma sekarang kak_ana dah tak terima order atas beberapa faktor. Lagipun buat masa sekarang fokus lebih tertumpu pada perniagaan online menjual tudung, jubah dan blouse dewasa serta tudung sekolah.

Baca Seterusnya »
Cara alami rawat batuk anak kecil

Cara alami rawat batuk anak kecil


Ya akak mengaku akak tergolong dalam kategori ibu-ibu yang pilih untuk menggunakan kaedah alternatif jika anak demam/selesema/batuk.

Tapi...

Baca Seterusnya »
TOTO NARITA : Pilihan dari dulu hingga kini

TOTO NARITA : Pilihan dari dulu hingga kini


Tips Bercuti Dengan Anak-Anak (Bermalam) - Bawa toto

Kenapa Toto?

Tak kira la kita menginap di hotel atau homestay, tak salah pun kalau kita bersiap sedia dengan toto sendiri.
Baca Seterusnya »